O zi din viaţa noastră

cafea Madeea Team

“Nu începem ziua fără cafeluţa de dimineață.”  

În general, ne întâlnim la sediu, la ora 8:30. În funcție de tipul de curățenie la care urmează să ia parte, fiecare membru al echipei își selectează echipamentele necesare. Este de preferat ca echipa să aibă tot ceea ce e indispensabil pentru desfăşurarea activităţii, astfel încât satisfacţia clientului să fie maximă. Maşinile companiei noastre asigură transportul utilajelor şi echipei Madeea Team®.

Ora 9:00 ne prinde deja la beneficiar. Organizăm repede activităţile ce le vom desfăşura şi ne apucăm de lucru. Încercăm să finalizăm ce ne-am propus în timpul normal de lucru de 8 ore, dar nu vom lăsa niciodată o lucrare neterminată doar pentru că ni s-a încheiat programul!

Contractele, fiind mai flexibile, se desfășoară la ore diferite. În funcție de abilitățile sale personale, fiecare membru al echipei primește un anumit număr de contracte de care va fi strict responsabil. După terminarea fiecărei lucrări, membrii echipei se ocupă de dezinfectarea şi curăţarea utilajelor şi materialelor folosite. La sfărşitul programului, totul este lăsat în ordine la sediu, pentru facilitarea unei noi zile de lucru.