Carieră

Echipa Madeea 2 Povestea noastră

Într-o zi, un profesor a intrat în sala de clasă. Podeaua era plină de resturi şi diverse ambalaje mototolite. Dezordinea era prezentă peste tot. Fără nicio urmă de reproş, profesorul a curăţat totul cu propriile sale mâini şi apoi a început să vorbească despre importanţa curăţeniei. Aceasta reprezintă primul pas spre sănătatea fizică, dar şi spre cea spirituală. Fiecare dintre noi se simte bine în curăţenie. Un om este respectat dacă este curat şi are un mod de viaţă organizat. Toţi ar trebui să menţinem curăţenia, însă puţini mai avem timp pentru aceasta. Chiar dacă li s-a oferit un exemplu demn de urmat, unii elevi au rămas la fel de nepăsători faţă de “oglinda” clasei. Din păcate, această poveste poate continua cu alţi “actori”: adulţii. Iar decorul sălii de clasă devine biroul de lucru, holurile instituţiei, alte spaţii conexe…
Acel exemplu de profesor, nu numai că a “lustruit” oglinda clasei, dar ne-a şi ajutat să conştientizăm necesitatea curăţeniei pe tot parcursul vieţii noastre. Influenţa lui este foarte preţioasă și doresc să o transmit mai departe. Sunt şi eu, la rândul meu, un mentor în acest domeniu. Nu numai pentru echipă, ci şi pentru clienţii mei. Valorile, convingerile şi chiar misiunea mea pot influenţa atitudini, caractere, personalităţi, iar obiceiurile mele au devenit un simbol care mă reprezintă.

Deşi nu toţi oamenii au timp pentru curăţenie, noi avem. Suntem:
Motivaţi,
Ambiţioşi,
Dinamici,
Energici,
Eficienţi,
Atenţi la detalii

şi, nu în ultimul rând, o echipă (team) unită. Curăţenia pentru noi reprezintă disciplină, instrucţie, sănătate, îngrijire, îndrăzneală, chiar curaj!

Dacă îţi place curăţenia și dai dovadă de meticulozitate şi consecvenţă, vino în echipa noastră!

Trimite-ne un CV, însoţit de poză, la adresa office@madeea.ro şi noi te vom contacta în cel mai scurt timp.